توصیه های طب سنتی برای خنک شدن بدن در تابستانیک متخصص طب سنتی، مصرف انواع شربت های حاوی دانه های لعابدار مانند خاکشیر، تخم شربتی، اسفرزه و. را موثر در کاهش حرارت بدن و رطوبت رسانی دانست و گفت: - ایسنا/گیلان یک متخصص طب سنتی، مصرف انواع شربت های حاوی دانه های لعابدار مانند خاکشیر، تخم شربتی، اسفرزه و. را موثر در کاهش حرارت بدن و رطوبت رسانی دانست و گفت: مصرف غذاهای پرگوشت و چرب در تابستان دستگاه گوارش را ضعیف می کند. دکتر محمدرضا مسرورچهر، متخصص طب سنتی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه با گرم شدن هوا، افرادی که قوت و توانایی کمتری دارند بیشتر در معرض گرمازدگی و بیماری های ناشی از آن هستند، اظهار کرد: کودکان و سالمندان بیشتر در معرض گرمازدگی هستند. وی از جمله شایع ترین علائم گرمازدگی را شامل سردرد، سرگیجه، افت فشار خون، حالت تهوع و در برخی موارد اسهال دانست و افزود: از دیدگاه طب سنتی، افرادی که مزاج گرم تری دارند، بیشتر در معرض گرمازدگی قرار می گیرند؛ این در حالی است که بیشتر جوانان دارای مزاج گرم هستند و لذا انجام فعالیت های ورزشی در ساعات اوج گرما می تواند زمینه گرمازدگی آنان را فراهم کند. این پزشک و متخصص طب سنتی ایرانی، مزاج تابستان را گرم و خشک دانست و تصریح کرد: مزاج های یکسان با مزاج تابستان، موجب تقویت آن شده و لذا جوانانی که دارای مزاج یکسان با تابستان ه برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |